De Heilige Geest - mogelijk in herdruk... (nu niet leverbaar)

Bijbelstudie algemeen

Product niet beschikbaar
Hebt u vragen?

God gaf Zijn Zoon. Anders zouden wij verloren zijn. Maar God gaf ook Zijn Heilige Geest. Alleen Hij kan ons nieuw, eeuwig leven geven. Zonder de Heilige Geest kunnen we God niet dienen, want dat is alleen mogelijk in Zijn kracht en met behulp van Zijn gaven. Tegenwoordig doen veel misverstanden over de Heilige Geest en Zijn gaven de ronde. Vaak wordt er over de Heilige Geest gepraat alsof Hij een bovennatuurlijk middel is van Wie we ons kunnen bedienen om het leven rijker en aangenamer te maken.

Dit boek geeft duidelijkheid over het grote doel van de Heilige Geest en de betekenis van Zijn gaven: de verheerlijking van de Heer Jezus en de opbouwing van de gemeente. Bovendien worden wijdverbreide meningen over de Heilige Geest aan de hand van de Bijbel onderzocht en weerlegd. Een groot aantal praktische tips moedigt ertoe aan om Zijn gaven uit te oefenen. Tot slot wordt dit werkje afgerond met een aantal vragen voor persoonlijke of gezamenlijke bijbelstudie.

Over de schrijver: Benedikt Peters (Helsinki 1950) woont in Zwitserland. Na een zwerftocht van enkele jaren door India en Pakistan kwam hij door het getuigenis van christenen daar tot geloof in de Heer Jezus Christus. Dat veranderde zijn leven totaal. Door hun voorbeeld ging hij elke dag intensief de Bijbel lezen. In 1986 studeerde hij af aan de Universiteit van Zürich in Grieks en Hebreeuws. Sinds 1993 houdt hij bijbellezingen in Europa en daarbuiten en schrijft bijbelcommentaren. Gods Woord fascineert hem.

 

 

Klanten die dit kochten, kochten ook: