Met vreugde ouder worden - I.A. Packer ISBN 9789088971211 (langere levertijd) Aanbevelen

Ouderen

Prijs: 12.50
Product niet beschikbaar
Hebt u vragen?

Met vreugde ouder worden

Van harte aanbevolen! Een ervaringsdeskundige - geboren in 1926 - schrijft hoe je de 'wedloop die vóór ons ligt' kunt lopen als senior.

Niet onderuit zakken of toegeven aan de lasten die je ouderwordende lichaam ondervinden, maar de jaren van rijping gebruiken voor de Heer!

Een kalend hoofd, ogen die minder worden en reumatische handen brengen een onontkoombare waarheid aan het licht: we worden er niet jonger op.
Dat is echter geen reden om achterover te leunen en het ons gemakkelijk te maken. Theoloog en auteur J.I. Packer vergelijkt ouderdom met een langeafstandsloop. Hardlopers sparen altijd wat reserves voor de eindsprint, en ook wij zouden de laatste ronde van ons christelijke leven op volle kracht af moeten leggen.
Met vreugde ouder worden daagt ons uit de ouderdom te benutten om te blijven leren, plannen te maken en Jezus oprecht na te volgen. Packers herderlijke woorden en persoonlijke verhalen bemoedigen ons volhardend gehoor te geven aan Gods roep - opdat wij God ook op hoge leeftijd verheerlijken en ons leven met blijdschap in de Heer beleven.

Klanten die dit kochten, kochten ook: